Om

SPORT HUNDEN


Dog Pacer har snabbt blivit populär inom kretsen för våra tävlingshundar, skydds-spår-sök mfl eller tjänstehunden hos polis-väktare-tull-kriminalvården, oavsett vilken gren eller vilket jobb din hund har så kan den behöva en avkopplande långpromenad eller en mer eller mindre krävande joggingtur på löpbandet.

Med dog pacer löpband som ett pålitligt hjälpmedel kan du alltid hålla din hund i god fysisk kondition oavsett väder och temperatur eller tid på dygnet.


UTSTÄLLNING


För att lyckas på utställning krävs förutom en vacker och rastypisk hund även en fint musklad och vältränad kropp med ett vägvinnande och balanserat steg.

Att använda dog pacer löpband är ett alternativt sätt att träna sin hund både fysiskt och psykiskt.

FAKTA

 

Dog Pacer startade 2011 och blev snabbt världens mest sålda löpband och vann priset som Top Pet Product 2012/13 av World Pet Association

Ett löpband som är enkelt att montera och använda, säkert för din hund samt uppfyller kraven på funktion och kvalitet till marknadens absolut bästa pris.

 

Löpbandet säljs med sedvanliga garantier, såsom 2 år på motor och löpmatta. Monitor/datadisplay, nödstops nyckel, sidopaneler, kabel ingår men finns även att köpa som separata detaljer vid behov.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Så här bygger du ihop din dog pacer

REHAB - KONDITION - BYGGA MUSKLER

behålla din hund i fin form


Behöver du rehabilitera din hund efter en skada som uppstått?

Bygga upp muskler som försvagats i samband med skada?

Förbättra konditionen som också försämrats vid inaktivitet ?

eller som en av andra aktiviteter för att behålla din hunds fina form.

Med hjälp av din hundfysioterapeut kan ni tillsammans lägga upp ett tränings schema lämpligt just för din hund.

Dog Pacer används med stort förtroende av veterinär och rehabspecialister


Att använda Dog Pacer löpband är ett alternativ och effektivt sätt att regelbundet träna din hund oavsett vilka omständigheter som gör dig begränsad.


SÄLLSKAPSHUNDEN


I dagens samhälle när vi kan ha svårt att få tiden att räcka till för alla i familjen, då kan det ibland vara hunden som kommer i sista hand.


Den såväl som vi själva mår bra både fysiskt och psykiskt av att röra på oss för att inte tappa kondition och muskler eller bli överviktiga.


Har du svårt att hinna med eller möjlighet att kunna ge dig ut med din hund för en lång promenad eller springtur, då kan dog pacer löpband vara ett bra alternativ för motion och aktivitet för din bästa vän hunden.